Pages in topic: < [1 2 3 4 5] > | PayPal in Ukraine Thread poster: Oleksiy Markunin
| Oksana Weiss Германия Local time: 12:55 Member (2011) English to Russian + ... Як же вони дістали! | Sep 24, 2015 |
Здається, нікому цей PayPal не потрібен:( Окрім нещасних фрилансерів та роздрібних торговців, які намагаються продати товар через ebay. | | | Власний досвід використання Paypal | Oct 27, 2015 |
Хочу поділитися власним досвідом використання PayPal, може комусь знадобиться.
Можна відкрити рахунок PayPal в іншій країні, наприклад, у Польщі і отримувати на нього кошти. Мені навіть вдалося підтвердити свою особу через українську банківську картку.
Проблема лише в то�... See more Хочу поділитися власним досвідом використання PayPal, може комусь знадобиться.
Можна відкрити рахунок PayPal в іншій країні, наприклад, у Польщі і отримувати на нього кошти. Мені навіть вдалося підтвердити свою особу через українську банківську картку.
Проблема лише в тому, що вивести кошти на банківський рахунок в Україні неможливо, але їх можна використовувати для покупок товарів та послуг в Інтернеті, за які можна розраховуватися через PayPal. Наприклад, можна оплатити членство на ProZ, чи придбати щось через ebay. ▲ Collapse | | | mk_lab Украина Member (2004) English to Russian + ... Це ми знаємо | Oct 27, 2015 |
Danylo Kravchuk wrote:
Хочу поділитися власним досвідом використання PayPal, може комусь знадобиться.
Можна відкрити рахунок PayPal в іншій країні, наприклад, у Польщі і отримувати на нього кошти.
Проблема лише в тому, що цей спосіб нелегальний (і трохи "неджентельменський"). Та як свідчить досвід тих, хто так робить, рано чи пізно PayPal таку нескладну хитріcть відстежує (через IP-адресу, з якої ви заходите на свій рахунок) та припиняє. Рахунок блокується. Добре якщо вдасться гроші повернути.
Такими історіями рясніють усі форуми про PayPal
[Edited at 2015-10-27 14:00 GMT] | | |
Danylo Kravchuk wrote:
Проблема лише в тому, що вивести кошти на банківський рахунок в Україні неможливо
можна відкрити банківський рахунок в Польщі... | |
|
|
не розумію, що тут неджентельменського | Oct 27, 2015 |
mk_lab wrote:
і трохи "неджентельменський"
що тут неджентельменського???
Я не використовую цей метод регулярно, але бувають клієнти, які хочуть розраховуватися виключно через PayPal. У мене навіть був випадок, коли вже домовився з клієнтом про замовлення, та коли він дізнався, що я не приймаю платежі через PayPal, то навідріз відмовився від моїх послуг. Саме для таких випадків я використовую PayPal. | | |
Roman Bulkiewicz wrote:
можна відкрити банківський рахунок в Польщі...
Я думав про такий варіант, але для цього потрібно спеціально їхати до Польщі.
Крім того, я не знаю, яка там процедура відкриття банківських рахунків для іноземців. | | | Ruslan Samoylyuk Украина Local time: 13:55 Member (2010) English to Russian + ...
Danylo Kravchuk wrote:
Roman Bulkiewicz wrote:
можна відкрити банківський рахунок в Польщі...
Я думав про такий варіант, але для цього потрібно спеціально їхати до Польщі.
Адже громадяни України (резиденти) можуть відкривати рахунки в іноземних фінаносвих установах лише за ліцензією НБУ. | | | не всюди вимагають ліцензію | Oct 27, 2015 |
Ruslan Samoylyuk wrote:
Адже громадяни України (резиденти) можуть відкривати рахунки в іноземних фінаносвих установах лише за ліцензією НБУ.
Я не знаю, як в Польщі, але в інших країнах, таких як США, можна відкрити банківський рахунок без проблем. | |
|
|
Ruslan Samoylyuk Украина Local time: 13:55 Member (2010) English to Russian + ... Мова йде про Україну | Oct 27, 2015 |
Danylo Kravchuk wrote:
Я не знаю, як в Польщі, але в інших країнах, таких як США, можна відкрити банківський рахунок без проблем.
Відкрити-то можна, але якщо ви резидент України, то перед відкриттям маєте отримати ліцензію нашого рідного НБУ. 
Інакше ризикуєте бути притягнутим до адміністративної відповідальності нашими ж правоохоронними органами й судом. | | | mk_lab Украина Member (2004) English to Russian + ... Як би вам пояснити... | Oct 30, 2015 |
Danylo Kravchuk wrote:
mk_lab wrote:
Я не використовую цей метод регулярно, але бувають клієнти, які хочуть розраховуватися виключно через PayPal.
Просто, джентельмени не приписують вигідних для себе неправдивих даних, навiть на нерегулярнiй основi.
PS: Ми тут обговорюємо не способи змухлювати, а як зробити так, щоб PayPal нормально у нас зафункціонував
[Edited at 2015-10-30 11:12 GMT] | | |
mk_lab wrote:
Danylo Kravchuk wrote:
mk_lab wrote:
Я не використовую цей метод регулярно, але бувають клієнти, які хочуть розраховуватися виключно через PayPal.
Просто, джентельмени не приписують вигідних для себе неправдивих даних, навiть на нерегулярнiй основi.
PS: Ми тут обговорюємо не способи змухлювати, а як зробити так, щоб PayPal нормально у нас зафункціонував [Edited at 2015-10-30 11:12 GMT]
Ми тут обговорюємо, як можна скористатися PayPal в Україні. Тому я й поділився способом, який для мене працює. Це подібно до відкриття за кордоном банківського рахунку, і я не бачу тут мухлювання. Можливо для когось він буде корисний. Якщо Ви особисто його вважаєте неджентельменським, то просто не використовуйте його і забудьте про нього. | | | Oksana Weiss Германия Local time: 12:55 Member (2011) English to Russian + ...
Данило, вам правильно тут джентльмени написали, що для громадян України мати рахунок у закордонному банку нелегально. Крапка.
Чого ж ми й підписуємо усі ці петиції, й обговорюємо на фейсбуці і таке інше.
Щоб зробити PayPal легальним і прийнятним способом розрахунків в У... See more Данило, вам правильно тут джентльмени написали, що для громадян України мати рахунок у закордонному банку нелегально. Крапка.
Чого ж ми й підписуємо усі ці петиції, й обговорюємо на фейсбуці і таке інше.
Щоб зробити PayPal легальним і прийнятним способом розрахунків в Україні.
Щоб не труситися: дійдуть гроші - не дійдуть, заблокує їх ПейПел чи віддасть, дістануться вони картки чи ні...
Доки ситуація така, як вона є, користуватися PayPal легально неможливо. Нелегально - красно дякуємо. Нам ті гроші не так легко даються, не кажучи вже про власну волю, яка безцінна. ▲ Collapse | |
|
|
mk_lab Украина Member (2004) English to Russian + ... Рахунок у закордонному банку | Nov 2, 2015 |
мати можна (якщо вiдкриють). Треба лише повiдомити про це свою податкову.
Oksana Zoria wrote:
... для громадян України мати рахунок у закордонному банку ...
Але не можна (точнiше реально можливо, але не по-джентельменськи тай незаконно) вiдкриваючи рахунок у закордонному банку давати неправдивi данi щодо свого громадянства та/або мiсця проживання. Що ж тут незрозумiлого?
[Edited at 2015-11-02 15:51 GMT] | | | я теж за повноцінний PayPal в Україні | Nov 2, 2015 |
Оксано, якщо Ви, так як і mk_lab, вважаєте цей спосіб неджентельменським, нелегальним, ризикованим тощо, то просто не використовуйте його і крапка. Я ж ділюся ним для тих, хто, як і я, вважає відкриття рахунку в іншій країні нормальною практикою, особливо зважаючи на те, що ми пра�... See more Оксано, якщо Ви, так як і mk_lab, вважаєте цей спосіб неджентельменським, нелегальним, ризикованим тощо, то просто не використовуйте його і крапка. Я ж ділюся ним для тих, хто, як і я, вважає відкриття рахунку в іншій країні нормальною практикою, особливо зважаючи на те, що ми працюємо з клієнтами зі всього світу. Як я вже писав тут раніше, буває так, що спосіб оплати через PayPal є однією з основних вимог замовника, і на інші варіанти він не погоджується. Я теж дуже хочу, щоб PayPal повноцінно запрацювала в Україні, підписую усі петиції можливі щодо цього і дуже сподіваюсь, що скоро так буде. Але поки що це чи не єдиний спосіб. ▲ Collapse | | | mk_lab Украина Member (2004) English to Russian + ... Ось вам свiжий приклад | Jan 6, 2016 |
http://www.proz.com/forum/translation_in_ukraine_Переклад_в_Україні/296551-Заблокований_paypal.html
Danylo Kravchuk wrote:
Оксано, якщо Ви, так як і mk_lab, вважаєте цей спосіб неджентельменським, нелегальним, ризикованим тощо, то просто не використовуйте його і крапка. Я ж ділюся ним для тих, хто, як і я, вважає відкриття рахунку в іншій країні нормальною практикою, особливо зважаючи на те, що ми працюємо з клієнтами зі всього світу.
...
Але поки що це чи не єдиний спосіб.
Проблема не в тому, що так вважаємо ми, а що PayPal теж так вважає, та не хоче щоб його дурили та пiдставляли перед контролюючими органами "з поважних причин"
[Edited at 2016-01-06 08:48 GMT] | | | Pages in topic: < [1 2 3 4 5] > | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » PayPal in Ukraine No recent translation news about Украина. |
Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| TM-Town | Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |